Τα δωμάτια επιφυλάσσουν μια ευχάριστη έκπληξη καθώς το καθένα έχει το δικό του ύφος, όνομα και χρώμα. Οι συνδυασμοί των χρωματιστών ταβανιών, της επίπλωσης, αλλά και τον υφασμάτων καθιστά το κάθε δωμάτιο μοναδικό. Κοινός παρονομαστής σε όλα βέβαια είναι ο σεβασμός προς τους επισκέπτες μας, η ψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών, η υγιεινή και η καθαριότητα. Θα μπορέσετε να μείνετε στη Μερόπη, στη Γαλάτεια ή στη Μελανθώ ανάλογα με τις παροχές που θέλετε να απολαύσετε, αλλά και ανάλογα με την διάθεση σας… Τα ονόματα των δωματίων δεν είχαν σαν βάση κάποια ομάδα θεοτήτων, μουσών ή νυμφών της αρχαιότητας, αλλά τα ονόματα των γιαγιάδων του χωριού, που ήταν αρχαία και σπάνια.

Δίκλινο με τζάκι

Τα  δίκλινα με τζάκι είναι τρία από τα δωμάτια του δεύτερου ορόφου. Διαθέτουν τζάκι και ρομαντική διάθεση. Τους χειμερινούς μήνες τα δρύινα πατώματα ζεσταίνουν οι άσπρες φλοκάτες και ενδείκνυνται για ρομαντικό δείπνο μπροστά στο τζάκι.

Λεπτομέριες Δωματίου

Τρίκλινο

Οι συνδυασμοί των ξύλινων ταβανιών, των χρωμάτων και των υφασμάτων διεγείρουν τις αισθήσεις. Η Αφροδίτη και η Μερόπη έχουν κόκκινες λεπτομέρειες που δημιουργούν αίσθηση ζεστασιάς και ενεργητικότητας. Βρίσκονται στον πρώτο όροφο και διαθέτουν ένα διπλό

Λεπτομέριες Δωματίου

Δίκλινο Ανεξάρτητο

Τα  δίκλινα Ανεξάρτητα δίνουν μια αίσθηση ανεξαρτησίας. Βρίσκονται  στην μπροστινή πλευρά του αρχοντικό με δική τους είσοδο (άμεση πρόσβαση από την εξωτερική είσοδο του ξενοδοχείου) και αυλή – βεράντα.

Λεπτομέριες Δωματίου

Δίκλινο δωμάτιο με θέα

Στα δωμάτια αυτά αίσθηση δημιουργούν οι αποχρώσεις στους τοίχους και στα ξύλινα ταβάνια. Από τα παράθυρα μπορείτε να απολαύσετε τη θέα της υπέροχης φύσης σε κάθε εποχή και το γραφικό οικισμό μας.

Λεπτομέριες Δωματίου

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Click to listen highlighted text!